music

ini saye .

My photo
hai, saya owner blog ni. follow dan terus lah mengikuti satiap cerita saya ok. thank you. (^^,)

kelas akaun tanpa kau !!!

ok,, sebenarnya,, aku baru jugak lah balik dari kelas akaun. (5.30p.m).
best gile,, seronok sngat kelas ary ni, tak tahu knape.
tapi ruginya,, sebab WAFA tak ada pulak da. kesian dia....

ok,, tanpa kau!! aku dapat layan n happykan kawan2 aku... yepyy!!!
aku saje takotkan dorang lah yang aku nak bwak krete ckg chua.
dorang tak caye aku leh bawak krete,, hampeh betol la kau semua ni!!
serius,, aku boleh bawak da,, cme tak ade lesen lagi,, n takot2 jgak lah.
member aku si suhaiba da naik,, da tutop pntu krete pon kan.
aku ckap la bia aku bwak jp,, dya bukak pntu tros turun, haha.
kelakar abes, gelak lah kan budak2 ni semua. hehe ...
sorry su,, aku saje je nak uji keberanian kau tu, heha.
pas 2,, aku bukak radio krete teacher dalam keadaan12volume shje ...
dgar la lagu cine yang menyeronokkan, haha. aku ngn su kat dalam 2 da tergelak2 aje kan
then, aku panggil dak2 ni masuk dgar lagu tu ... haha
tak lame pastu teacher datng,, kacau la teacher ni,, baru nak joget2, haha
pastu,, dorng semua naik krete n krete bergerak.
aku lambai dorng,, aku kasi flying kiss kat smua, dorng dalam krete gelak2.
haha,, comel kan? terima kasih, aku memng comel pon, hahe ...

ok,, aku pulak terpakse lah tunggu hujan reda untuk pulang ke rumah.
lame tau tunggu, ade lah dalam 40minit cm gituh la kan ...
main hujan,, nyanyi2,, ketawe2,, ngn kawan kelas yang lain.
at last, radah je hujan,, da malas nak tunggu. hehe
da la hujan,, bawak mtor laju je kan masing2. haha.
plan nak lepak smbil perkenakan ABC, n nak p men ftsal dibatalkan.
semua 2 tkar pada minggu hadapan kalau tak hujan lah.
hurm,, kalau la dapat happy berterusn lagi cm ni seronok nya...
aku happy ade kawan cm korang,, tapi... dsebabkan faktor2 yang masalah.
sorry lah,, aku terpakse,, sebab aku nak semua happy!!

No comments:

Post a Comment