music

ini saye .

My photo
hai, saya owner blog ni. follow dan terus lah mengikuti satiap cerita saya ok. thank you. (^^,)

baik,, saya jawab jujur !!!

ok,, hai semua.. pening kpale bile fkir soal 'pakwe',,
hehh,, penah dan selalu rase RIMASnya !!!!!
pergi la,, pergi,, pergi.... hehe, (sampainya hati kau).
hurm,, yela now, kene stdy lebihkan, tak de masenya nak cintan cintun ni ha.
nnti stdy ntah ke mane aje,, selalu sngat fikir mcm 2 tau ...
tapi,, biasa la kan perasaan ni,, layan kan aje jgak (bla la kau, haha)

ok,, saya tahu awak2 yang kat lua sana semua ada tanya pasal saya kan ?
ok,, saya dan dia = mohamad hafizan bin hamid masih bersama ok ...
cuma,, kami jrang untuk berhubung atas sebb si dia bekerja ...
jadi,, masa agak terhad untuk bersama ... tapi,, saya masih sayang akan si dia
dia tak tahu la plak kan,, rasanya ye jgak .. huhu ...
harap kasih sayang tak pudar lah kan ....

erm,,, tajuddin ?? (mcm mane la nak cite ek)
dia dah lame berharap nak memiliki hati ni,, tapi ....
entah ek ,, sekarang ni ,, saya dan dia rapat .. mcm cple eh ??
hehe ,, saje nak wat sweet depan semua orng ,, nak happy kan dia ..
saya nak jage perasaan dia ,, so ,, nak wat dia happy je ...
dengan ikhlas saya malayan dia dgan baik ,, sebb dia juga pemuda yang sngat baik ...
kami teman sngat mesra la gitu (haha,, tuithhh! geli aku la)
tapi,, hati ni dah mnyayangi dia lah,, (alamak zatul !!!)
kadang sgale ape ngadu kat dya tau,, dya layan mcm dia 2 amek berat gile ..
yela fizan da tak ada mase untuk diri saya ni,, saya pon tak tahu da nak ngadu kat sape ..
pernah jugak terfikir nak trima je tajuddin ni,, tapi,, curang !! NOOOO eh!!! 
tapi ,, pengakuan jujur kat sini ' saya sayang dia '

ape pon,, abg wan kate ... blajar dulu kakak ...
dah pandai ,, keje ,, da kaye ,, cari la laki yang terbaik ...
jgan risau, sbb ALLAH 2 da tntukan yng terbaik untk kita ...
jadi sekarang forget caple2 eh ...

betol jgak ckap abg wan ,, baik saya mnyayangi yang maha ESA ,,,
family dan juga diri sndiri ... fokus lagi bagus ,, daripada berhayal ....
dan satu masa pasti tiba akan saat2 pencarian king of heart ni haa ...
so now ,,, just overcome semua ni mcm biasa je dulu ...
n akan lebih fokuskan pada pelajaran . NOKTAH !!!

No comments:

Post a Comment